Kentucky ropogósra "vasalt" csirkecomb filé fetás kevertsalátával - karcsúsítás élvezettel!
sponsored links
Tõlem szokatlan módon, néhány napig távol maradtam a blogtól és az internettõl, de ez most egy ilyen idõszak. Minden kedves rendszeres olvasómtól kérem a megértést, de mostanában elfordul majd ilyen.
Ez nem jelenti azt, hogy nem készülnek nálam finomabbnál finomabb ételek, de egyrészt nincs lehetõségem most mindet befotózni a blogra, illetve a befotózott ételek szerkesztésére is kevesebb idõm jut. Azért nagyon igyekszem! :)
A mostanában készült ételek többsége is a szelektív étkezés jegyében fogalmazódott és valósult meg, ez úgy hiszem kifejezetten aktuális ebben a nagy melegben. Rendkívül finom, ugyanakkor könnyû ételek, melyek gyorsan elõ-, és elkészíthetõek.
Olyannyira sikert aratott nálunk a ropogósra vasaltcsirkecomb a múltkoriban, hogy csak úgy adta magát az ismétlés.
Bekevertem egy jó adag Kentucky fûszerkeveréket, ugyanis Kentucky fûszerezésû ételeket terveztem mondhatni egymás után. Egy-két hétre való fûszerkeveréket nyugodtan bekeverhetünk, mert ennyi idõ alatt sem az állagában, sem az aromájában nem áll be változás.
A filézett csirkecombokat olívaolajjal kevert Kentucky fûszerpácban készítettem elõ a sütésre.