Kentucky ropogósra "vasalt" csirkecomb filé fetás kevertsalátával - karcsúsítás élvezettel!

2012-06-20

sponsored links


Tõlem szokatlan módon, néhány napig távol maradtam a blogtól és az internettõl, de ez most egy ilyen idõszak. Minden kedves rendszeres olvasómtól kérem a megértést, de mostanában elfordul majd ilyen.
Ez nem jelenti azt, hogy nem készülnek nálam finomabbnál finomabb ételek, de egyrészt nincs lehetõségem most mindet befotózni a blogra, illetve a befotózott ételek szerkesztésére is kevesebb idõm jut. Azért nagyon igyekszem! :)

A mostanában készült ételek többsége is a szelektív étkezés jegyében fogalmazódott és valósult meg, ez úgy hiszem kifejezetten aktuális ebben a nagy melegben. Rendkívül finom, ugyanakkor könnyû ételek, melyek gyorsan elõ-, és elkészíthetõek.

Olyannyira sikert aratott nálunk a ropogósra vasaltcsirkecomb a múltkoriban, hogy csak úgy adta magát az ismétlés.
Bekevertem egy jó adag Kentucky fûszerkeveréket, ugyanis Kentucky fûszerezésû ételeket terveztem mondhatni egymás után. Egy-két hétre való fûszerkeveréket nyugodtan bekeverhetünk, mert ennyi idõ alatt sem az állagában, sem az aromájában nem áll be változás.

A filézett csirkecombokat olívaolajjal kevert Kentucky fûszerpácban készítettem elõ a sütésre.

1,5 kgfilézett csirkecombhoz 4 evõkanál Kentucky fûszerkeveréket és 5 evõkanál olívaolajat kevertem el, és ecseteltem be vele a combfiléket. 3 napig is állhatnak a pácban hûtõben, ha nagyon friss a csirkecomb, de egy perccel sem tovább! Az olaj ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s